Over ons

fotopvIn 1977  koos Piet Vermeeren er voor om zelfstandig boekhouder te worden. Door een bekwame en persoonlijke dienstverlening kon zijn kantoor samen groeien met de eerste klanten. Steeds meer ondernemers vonden hun weg naar het kantoor en om hen telkens gespecialiseerde hulp aan te bieden begon het personeelsbestand eveneens toe te nemen, waarbij elke medewerker zijn eigen expertise opbouwde.

Wij zijn er fier op dat er nog steeds medewerkers uit die prille beginperiode bij ons actief zijn en dat ook veel van de eerste klanten nog steeds door hen worden geholpen. De door hen opgebouwde ervaring en expertise kunnen we aanbieden aan onze klanten. Ook is dit ons kenmerk als stabiel, familiaal kantoor waar wij, onze medewerkers en onze klanten samen werken aan een gemeenschappelijk doel: uw onderneming!

IMG_7485_

In 1989 hadden we dringend nood aan meer ruimte en het huidig kantoorgebouw in Lille werd opgericht. Ook ons logo, de vier E’s van Vermeeren in een continue draaibeweging/ evolutie met wisselende kleuren, symbool voor het meegroeien in een veranderende omgeving, werd toen uitgedacht.

IMG_7490_

Doorheen de jaren bleef het kantoor groeien. Ook enkele zelfstandige medewerkers met  verschillende specialisaties hielpen ons, en onze klanten om steeds de best mogelijke beslissingen te nemen. Zonder ons ooit echt te richten op een bepaald type klant, werden de verschillende expertises van onze medewerkers steeds duidelijker een manier om onze klanten de benodigde, gespecialiseerde ondersteuning te bieden.

fotoIn 2007 stapte ook Jonathan Vermeeren mee in het kantoor. Door de combinatie van stabiele ervaring en jonge kracht zal ons kantoor zeker verder blijven groeien zonder in te boeten aan persoonlijke en degelijke dienstverlening.